Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@15:53:08 GMT

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۶۸۸۷۹

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی

مرغ شکم پر جز اون دسته غذاهاییه که خیلی به درد مهمونی‌ها و مجالس میخوره و کلا غذای مجلسی‌ای به حساب میاد. داخل شکم مرغ با مواد مختلفی پر میشه و هر منطقه از ایران مواد متفاوتی رو برای داخل شکم مرغ انتخاب میکنن که همگی لذیذ و خوشمزه هستن. ما در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر گیلانی رو براتون آماده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مواد لازم

مرغ کامل با پوست: ۱ عدد متوسط
سبزی معطر شامل (گشنیز، جعفری، برگ سیر تازه، چوچاق و خالواش): ۲۰۰ گرم
گردو آسیاب شده: ۳۰۰ گرم
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۴۰ گرم
رب انار: به مقدار لازم
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این مرغ شکم پر خوشمزه کافیه تا ابتدا مرغ رو مزه دار کنیم پس داخل یک کاسه کره آب شده، زعفران دم کرده، نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط میکنیم.

۲. حالا بیرون و داخل شکم مرغ رو کاملا به مواد آغشته کرده و مرغ رو برای یک شب تا صبح داخل یخچال میذاریم.

۳. روز بعد گردو آسیاب شده رو داخل ماهیتابه ریخته و فقط برای دو الی سه دقیقه تفت میدیم تا روغن پس بده. بعد پیاز داغ رو اضافه کرده و باز با هم کمی تفت میدیم.

۴. حالا نوبت به اضافه کردن رب اناره که مقدارش و ترش یا ملس بودن رب کاملا سلیقه ایه. بعد از اضافه کردن رب باز هم موادو کمی تفت میدیم.

۵. بعد سبزی‌های معطر که قبلا سرخ کردیم رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم تا خوب مزه‌ی همو بگیرن و مخلوط بشن.

۶. دیگه مایه داخل شکم مرغ حاضره حالا بهش نمک اضافه کرده و مزه اش میکنیم و در صورتی که به رب بیشتری احتیاج بود اضافه میکنیم.

۷. مرغمون رو از یخچال بیرون میاریم و شکمش رو کاملا با مواد پر میکنیم. نیازی به دوختن مرغ نیست، چون داخل فر تهیه میشه و مواد بیرون نمیریزه.

۸. حالا مرغ رو داخل سینی‌ای که کفش رو چرب کردیم میذاریم و روی سینی رو با فویل کاملا میبندیم و سطح فویل رو هم سوراخ میکنیم.

۹. مرغ رو برای مدت ۱ ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میپزیم. بعد از فر درش میاریم و فویل رو باز میکنیم.

۱۰. حالا دوباره مرغ رو داخل فر میذاریم و حدود نیم ساعت دیگه میپزیمش تا سطحش طلایی بشه.

 

منبع:برترین ها

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آشپزی غذای محلی غذای گیلانی مرغ شکم پر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۶۸۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت چرخش مچ پا چیست؟

چرخش مچ پا به سمت داخل زمانی که پا روی زمین قرار می‌گیرد و وزن بدن روی آن تمرکز می‌کند به طور طبیعی رخ می‌دهد.

به گزارش جام جم، در واقع، چرخش مچ پا حالت طبیعی است و مزایایی دارد، اما چرخش بیش از حد مچ پا که به عنوان عارضه چرخش مچ پا به داخل شناخته می‌شود، زمانی رخ می‌دهد که میزان چرخش مچ پا به سمت داخل بیش از حد طبیعی باشد و مچ پا بیش از حد معمول به سمت داخل منحرف شود.

در افرادی که این عارضه را تجربه می‌کنند، مشاهده می‌شود که مچ پا به سمت داخل منحرف شده است و افزایش چرخش مچ پا به داخل، باعث بر هم خوردن راستای مفاصل می‌شود در نتیجه درد یا آسیب‌دیدگی قوزک پا، زانو و حتی مفاصل ران و پایین کمر را به همراه دارد و چرخش مچ پا در صورت عدم درمان مشکلات متعددی را به دنبال خواهد داشت و اهمیت این موضوع به خصوص برای کودکان بسیار زیاد است.

علت چرخش مچ پا چیست؟

علت چرخش مچ پا شامل ژنتیک یا نقص مادرزادی، کف پای صاف، افزایش سن و تضعیف عضلات، استفاده از کفش‌های پاشنه بلند و کفش نامناسب و... است.

راه‌های تشخیص چرخش بیش از حد و غیرطبیعی مچ پا

زمانی که فرد به صورت عادی ایستاده، استخوان مچ پا دقیقا در بالای پاشنه قرار گرفته است و پزشک متخصص می‌تواند با انجام آنالیز حرکت و گام برداری، بیماری چرخش مچ پا را تشخیص دهد و علاوه بر معاینه بالینی، اسکن کف پا، اسکن مچ و زانو روش‌های دیگری هستند که برای تشخیص این بیماری وجود دارد.

چند تمرین ورزشی اصلاحی برای این عارضه وجود دارد که شامل حرکت پای کوتاه، حرکت اردک ایستاده و کشش ساق پا با حرکت زنجیره باز از جمله تمرینات ورزشی اصلاحی است.

حرکت پای کوتاه

کفش‌های خود را در بیاورید و پا‌های خود ر به اندازه عرض لگن از هم باز کنید. در حالی که انگشتان پای شما هنوز روی زمین است و وزن بدن خود را روی قسمت بیرونی کف پا بیندازید تا قوس کف پای شما از زمین فاصله بگیرد. این حالت را برای چند ثانیه حفظ کنید و سپس به حالت اولیه بازگردید. شما باید به تدریج عادت کنید که این حالت را در حین انجام کار‌های روزانه حفظ کنید.

حرکت اردک ایستاده

بایستید و پاشنه پا‌های خود را به هم بچسبانید و پنجه پا‌های خود را از هم باز کنید به حالتی که پا‌های شما مشابه پای اردک شود. سعی کنید که ران پا‌های خود را به سمت خارج بچرخانید و از عضلات گلوتس خود کمک بگیرید تا لگن خود را بچرخانید. ممکن است حس کنید که با چرخش ران پای شما، گودی کف پا به سمت بالا می‌آید و چرخش مچ پا به داخل برطرف می‌شود. این حالت را برای ۳۰ ثانیه حفظ کنید.

کشش ساق پا با حرکت زنجیره باز

حرکت زنجیره باز در حالت نشسته انجام می‌شود. روی زمین بنشینید و پا‌های خود را کاملا دراز کنید. پا‌های خود را در حالتی خنثی و طبیعی نگه دارید. به آرامی به سمت جلو خم شوید و انگشتان پای خود را با دست بگیرید و آن را به سمت خودتان بکشید. این کار موجب کشش ساق پا می‌شود. این حالت را برای ۱۰ تا ۲۰ ثانیه حفظ کنید و سپس به حالت عادی بازگردید. این کشش را چند بار تکرار کنید.

دیگر خبرها

  • طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه ساده و خوشمزه
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • دانشگاهیان گیلانی در حمایت از دانشجویان آمریکایی چه گفتند؟
  • دانشجویان گیلانی از جنبش دانشجویی آمریکا و اروپا حمایت کردند
  • راهیابی فیلم کوتاه هنرمند گیلانی به فستیوال پاناما
  • اگر می‌خواهید لاغر شوید این ۵ صبحانه کم کالری معجزه می‌کند
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • علت چرخش مچ پا چیست؟